Deliciu cu piersici

de LUK in Prajituri, 16 Ian 2011 | 3441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 16 linguri de zahar
  • 10 linguri de ulei
  • 12 linguri de lapte
  • 15 linguri de faina
  • un praf de copt
  • o lamaie
  • un compot de piersici mare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu cu piersici:

  Se separa albusurile de galbenusuri.

   Galbenusurile se mixeaza f bine cu 8 linguri de zahar.adaugam treptat uleiul,apoi laptele si apoi faina.Radem coaja de la lamaie iar in sucul de lamaie stingem praful de copt si il punem peste faina.Amestecam bine si punem compozitia in tava.

 Piersicile se taie feliute,se scurg de sirop si se aseaza peste blat.Se coace in cuptorul preincalzit la 180de grade pt 5min.Apoi se reduce focul la 145 de grade si se mai coace inca 20 de minute.Intre timp batem albusurile spuma cu cele 8 linguri de zahar ramase...punem spuma peste prajitura si lasam la foc mai mic..130 de grade...inca 10 minute sau pana se rumeneste bezeaua..

Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine, piersici si ciocolata