Desert briose cu faina integrala

de katty in Dulciuri, 18 Apr 2021 | 4652 vizualizari

 

Briosele sunt, dupa mine, cel mai simplu desert pe care il puteti face cand va grabiti si aveti chef de ceva dulce.
Am descoperit de curand dulciuri mai sanatoase cu faina de cocos si am inlocuit zaharul cu zahar brun melasa nerafinat. Am aruncat si niste merisoare care stateau cuminti in congelator si am obtinut niste mici bijuterii delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 120 gr faina integrala
  • 30 gr faina de cocos
  • 30 gr fulgi de cocos
  • 100 gr zahar brun melasa nerafinat
  • 1 plic praf de copt
  • 125 ml lapte
  • 80 ml ulei
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • vanilie
  • merisoare congelate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu faina integrala:

Punem intr-un castron ingredientele uscate. Adaugam oul, laptele si uleiul. Amestecam cu o lingura de lemn.

Punem cu ajutorul unei linguri compozitia in 12 forme de briose.

Presaram deasupra merisoarele congelate.

Dam forma la cuptor la 170  de grade pana se  rumenesc usor(cam 25-30 de minute).

Scoatem tava din cuptor. Scoatem briosele si le lasam sa se raceasca pe un gratar.  

TIPS-URI

1

puteti inlocui faina de cocos cu 120 gr faina alba

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu faina integrala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

abstract01 1

19.04.2021, 20:30

Rocsi 1

19.04.2021, 20:32

Ce imi plac si mie aceste briose! Nu le refuz!

Anett 1

16.03.2022, 13:04

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de portocale si vanilie