Desert cu branza pufoasa si afine

de Oana in Prajituri, 14 Aug 2014 | 2531 vizualizari

 

Un desert rapid si foarte racoritor!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr afine
  • o cutie crema de branza pufoasa Delaco
  • 200 ml frisca lichida
  • o lingura cu miere
  • o lingura zahar pudra
  • 8 piscoturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu branza pufoasa si afine:

Se opresc cateva afine pentru decor si se pun la congelator. Restul de afine se mixeaza cu o lingura de zahar pudra pana se obtine un piure fin. Se opreste jumatate din piureul de afine, iar restul se mixeaza cu branza pufoasa si o lingura de miere. Se bate frisca. Piscoturile se maruntesc cu mana.

Se pregatesc 4 pahare de desert, se pun piscoturi la baza, apoi putin piure de afine, urmeaza un strat de crema pufoasa mov, iar piure de afine si la final frisca.

Se pune la rece o ora. Este nemaipomenit pe vremea asta calduroasa!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Desert cu branza pufoasa si afine 337109
retete culinare - Desert cu branza pufoasa si afine 337110
retete culinare - Desert cu branza pufoasa si afine 337111
retete culinare - Desert cu branza pufoasa si afine 337112
retete culinare - Desert cu branza pufoasa si afine 337113
retete culinare - Desert cu branza pufoasa si afine 337114
retete culinare - Desert cu branza pufoasa si afine 337115
retete culinare - Desert cu branza pufoasa si afine 337116
retete culinare - Desert cu branza pufoasa si afine 337117

COMENTARII (23)

Lia_ 1

18.08.2014, 22:48

pe gustul meu bravo

Panacris 1

22.08.2014, 10:33

Oana 1

22.08.2014, 12:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21