Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
imi cer scuze ca nu am poze prea multe, dar nu aveam de gand sa postez reteta...la final m-am razgandit, fiindca mi-a placut mai mult de cat ma asteptam....oricum, nu e nimic complicat...totul facut la rece...si improvizat cu ce am gasit prin frigider....
biscuitii mei fiind foarte sfaramiciosi i-am zdrobit cu mana, apoi i-am amestecat cu untul topit, cacao si cafea ...am intins blatul apoi in tava cu mana si am dat la rece.
crema: am frecat spuma untul cu zaharaul si mascarpone impreuna, apoi am adaugat ness-ul. Am pus ciocolata cu laptele la topit am lasat sa se raceasca si am amestecat cu crema. Am batut frisca foarte bine si am amestecat cu crema, cu o lingura de lemn.
am scos blatul de biscuiti de la frigider si am pus jumatate din crema. Am inmuitat piscoturile in ness si le-am asezat peste crema, ca un al doilea blat, apoi am turnat deasupra restul de crema si am dat la rece cateva ore.
la servit am ras deasupra ciocolata .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult