Desert cu ciocolata si frisca

de RuxyRux in Dulciuri, 11 Iun 2014 | 3015 vizualizari

 

O spuma de ciocolata si frisca, acompaniata intr-un pahar, de fructe de vara...lejera, rapida, delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • frisca naturala indulcita dupa gust( in jur de 200 ml )
  • 1 ciocolata neagra 75%
  • 1 lingurita miere
  • zmeura
  • vanilie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu ciocolata si frisca:

Frisca se mixeaza si se indulceste cu zahar pudra vanilat( dupa gust).

Ciocolata se topeste pe baie de aburi si se amesteca cu mierea si vanilia, se lasa la racit.

In pahar se pune frisca( 3, 4 linguri), apoi se adauga ciocolata topita( doua trei linguri sau dupa inspiratie, cata dorim) si se amesteca bine cu o lingurita, pana devine spuma.

Se adauga fructele, frisca si deasupra din nou ciocolata topita.

Se da la rece o ora si apoi se serveste cu placere...e un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert la rece cu piscoturi si crema de iaurt cu mure