Desert cu iaurt

de bucatariamea in Prajituri, 5 Iul 2010 | 3884 vizualizari

 

Este un desert foarte bun si foarte usor de facut,mai ales in zilele caniculare de vara.

 

INGREDIENTE

  • 1.600 kg. iaurt natural (4 cutii mari de 400 gr.)
  • 24 linguri de zahar
  • 4 plicuri de gelatina
  • 2 lingurite de ness(2 pliculete)
  • biscuiti simpli
  • fructe de care doriti poate sa fie si din compot
  • 2 pliculete de zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu iaurt:

Iaurtul se imparte in doua,intr-o parte punem nessul si 12 linguri de zahar,iar in cealalta parte punem zaharul vanilat si 12 linguri de zahar.Curatam fructele daca sint proaspete si le taiem,iar daca sint din compot le punem la scurs.

Gelatina o punem la inmuiat in apa rece  conform instructiunilor de pe plic,o incalzim putin pina se dizolva(eu o pun un pic la microunde) si jumatate din ea o punem in iaurtul cu ness,iar cealalta jumatate o punem in iaurtul cu vanilie.

Tapetam cu folie alimentara doua tavi de chec,punem un strat de biscuiti,iaurtul cu ness pe care bineinteles il impartim in doua pentru cele doua tavi,alt strat de biscuiti,iaurtul cu vanilie in care am adaugat fructele,iar la urma punem biscuiti.Tragem marginile foliei peste biscuiti si dam tavile la rece pentru cel putin 2-3 ore.Eu o fac seara si o las pina a doua zi.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

05.07.2010, 22:53

mai faceam si eu desert cu biscuiti dar nu cu iaurt...bun tare

Teo 1

07.07.2010, 00:29

am incercat , e un deliciu ! multumesc pt. asa idee!

nadina73 1

07.07.2010, 00:54

interesant am trecut-o la favo nota 10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kanuga