Desert cu prune uscate

de Rux in Dulciuri, 24 Mar 2015 | 1031 vizualizari

 

Un deliciu! Poate nu pare dar sa stiti ca este un dulce foarte rafinat....si a fost bataie pe el! :)

 

INGREDIENTE

  • 20 bucati prune uscate fara samburi
  • 5 lingurite pudra de fulgi de ovaz
  • 1 lingurita de miere
  • 1 lingurita unt de cocos
  • vanilie
  • pudra de fugi de ovaz si de nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu prune uscate:

Incepem cu prunele uscate, le verificam sa nu aiba totusi din neatentie samburi, apoi le punem in blender.

Fulgii de ovaz i-am rasnit in masina de cafea si am obtinut pudra, apoi am adaugat 5 lingurite in blender,  am pus mierea si vanilia. Am mixat pana s-a omogenizat usor si am adaugat untul de cocos si din nou am mixat pana la omogenizarea completa.

Daca doriti in acest punct puteti adauga ce va mai place, banane, esenta de rom, pudra de roscove, fulgi de cocos, scortisoara etc...se poate proba desertul si in alte variante.

Am facut pudra nucile si cateva lingurite fulgi de ovaz  cu putina vanilie si am format bilute pe care le-am tavalit prin ea.

Lasate la rece se intaresc usor...oricum sunt delicioase!

 

RETETA IN IMAGINI

Desert cu prune uscate-0
Desert cu prune uscate-1
Desert cu prune uscate-2
Desert cu prune uscate-3
Desert cu prune uscate-4
Desert cu prune uscate-5

COMENTARII (33)

tanyapatap 1

30.03.2015, 10:43

mihaelar63 1

07.04.2015, 16:49

Si foarte sanatos nu doar rafinat

Rux 1

14.04.2015, 21:14

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41