Desert cu struguri

de -Licurici- in Dulciuri, 28 Sep 2016 | 475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g crema mascarpone;
  • 4 linguri zahar;
  • 2 oua;
  • 100 g biscuiti;
  • o cana cu cappuccino;
  • boabe de struguri.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu struguri:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Galbenusurile se amesteca cu zaharul si se freaca bine, pana se albesc, apoi se adauga crema mascarpone.

Se incorporeaza si albusurile batute spuma in crema de galbenusuri cu mascarpone.

Biscuitii se inmoaie in cappuccino, apoi se rup in bucati mai mari si se pun pe fundul unor pahare sau boluri pentru desert.

Peste biscuiti se pun cate 2 linguri din crema, apoi boabe de struguri, din nou crema si se decoreaza cu boabe de struguri.

Se baga la frigider pentru cateva ore sau pana a doua zi.

Din compozitie au iesit 6 boluri mici.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Desert cu struguri 457863
retete culinare - Desert cu struguri 457864
retete culinare - Desert cu struguri 457865
retete culinare - Desert cu struguri 457866
retete culinare - Desert cu struguri 457867
retete culinare - Desert cu struguri 457868
retete culinare - Desert cu struguri 457869
retete culinare - Desert cu struguri 457870
retete culinare - Desert cu struguri 457871

COMENTARII (17)

mirela0911 1

29.09.2016, 09:52

Mai ai și pentru mine?

-Licurici- 1

29.09.2016, 14:41

Nu mai am, dar fac!

noiinbucatarie 1

30.09.2016, 11:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S