Desert de biscuiţi cu ciocolată şi zmeură

de diaconta in Dulciuri, 12 Ian 2014 | 5781 vizualizari

 

Nu prea îmi place mie să fac ceva cu tot felul de rămăşiţe,dar cum nu am avut timp pentru alt desert şi aveam ingrediente suficiente pentru un desert,am încropit un-doi acest desert.Minunat lângă cafeluţa de dimineaţă şi nu numai.Voi puteţi sa folosiţi biscuiţi şi să preparaţi crema şi glazura care mie mi-au rămas de la tort.

 

INGREDIENTE

Pesmet de biscuiti ramas de la nucile umplute,o foaie cu miere de albine(le puteti înlocui cu 300 g biscuiti)

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 100 g mascarpone
  • Lichior de ciocolata
  • 3 linguri gem de caise
  • Zmeura congelata

Pentru glazura:

  • 50 g ciocolata
  • Lapte
  • Fulgi de ciocolata pentru decor

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert de biscuiţi cu ciocolată şi zmeură:

Am maruntit foaia cu miere de albine si pesmetul pentru biscuiti.

Ciocolata am topit-o cu frisca lichida.Am  adaugat lichiorul si am lasat sa se raceasca la frigider.

Mascarponele l-am mixat cu zaharul apoi am pus ciocolata racita.

Biscuitii i-am amestecat cu crema de ciocolata si gemul de caise.

Am pus amestecul într-o tava mica de chec,în care am pus o folie,am presarat boabe de zmeura,am acoperit cu folia si am lasat la frigider sa se întareasca.

Nu s-a întarit prea mult pentru ca este foarte cremos.

 

Am rasturnat pe un platou,am topit ciocolata cu laptele si am pus deasupra,apoi am presarat fulgi de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de biscuiţi cu ciocolată şi zmeură" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec trufa de ciocolata