Desert „ Dia”

de diaconta in Prajituri, 28 Aug 2012 | 5553 vizualizari

COMENTARII (45)

mirela0911 1

28.08.2012, 21:47

Ce desert minunat ai facut, asa ca tine!

Laly 1

28.08.2012, 22:38

Dia ce zici tu acolo,arat foooarte bine

Miha 1

28.08.2012, 22:54

Gata? L-ai brevetat?

angyb 1

28.08.2012, 23:00

Mitinita 1

28.08.2012, 23:51

frumos l-ai botezat

Merisor 1

29.08.2012, 08:24

LA MULTI ANI, DIA!!!!
Ne dai si noua cate o feliuta din "Dia"?

La Ancuta 1

29.08.2012, 08:34

la cum arata de bine, vreau 2 portii

Poliana 1

29.08.2012, 09:24

Dia draga, iau si eu o feliuta din prajitura asa 'jalnica' Doar azi faci cinste, nu??

Maria68 1

29.08.2012, 11:11

La multi ani, draga Dia .
Sa ai parte de toata fericirea din lume

diaconta 1

29.08.2012, 11:59

Maria multumesc mult.La fel iti doresc si eu tie

diaconta 1

29.08.2012, 12:00

Paula) ce bine ca te limitezi la o feliuta ca uite Anca vrea doua ...de inceput ))

diaconta 1

29.08.2012, 12:00

Meri,cu mare drag v-as da

diaconta 1

29.08.2012, 12:01

gaby_d



28.08.2012, 19:44
Asta era desertul ala urat???
no..tu esti bolnava la cap!
Am zis!
)))
si nu puteai sa tii asta pentru tine?? ))

diaconta 1

29.08.2012, 12:02

Miti,Miha, zau daca stiam cum sa-l "strig"

diaconta 1

29.08.2012, 12:03

Sim0,crezi ca io n-am de-alea,da' asta a fost musai sa-l las ca aveam ceva musafiri

diaconta 1

29.08.2012, 12:04

Valclaudia,recunosc ca ma cam pricep la "dulciurele" dar nu toate-mi sunt pe plac.
Multumesc de aprecieri

RuxyRux 1

29.08.2012, 12:09

La Multi Ani din toata inima Diuta! Tot ce e mai bun si ma frumos pe lume sa-ti mangaie viata si sufletul! Esti o fata scumpa si tare tare draga mie!

diaconta 1

29.08.2012, 12:19

Multumesc din suflet Ruxy sentimentul este reciproc.Sa ai parte de tot ce-mi doresc mie

La Ancuta 1

29.08.2012, 14:25

iote ce fata draguta: m-a ascultat si-mi da 2 portii

diaconta 1

29.08.2012, 14:27

Iti dau Ancuto,da' numa' astazi)))
numa' azi "i" sarbatoare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema mascarpone, ciocolata si capsuni