Desert friganele cu parmezan si fructe de padure

de madi_marin in Dulciuri, 30 Apr 2019 | 1872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 6 - 8 felii pâine toast integrală
  • lapte
  • 2 linguri parmezan ras
  • zahăr pudră vanilat pentru servit
  • amestec de fructe de pădure
  • ulei pentru prăjit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert friganele cu parmezan si fructe de padure:

Feliile de pâine se taie în triunghiuri.

Ouăle se bat ca pentru omletă şi se amestecă cu parmezanul ras fin.

Pâinea se trece rapid prin lapte, apoi prin amestecul de ou cu parmezan.

Se prăjesc frigănelele pe ambele părţi.

Se servesc pudrate cu zahăr vanilat, alături de fructele de pădure.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert friganele cu parmezan si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri spritate, fragede si aromate