Desert imbatator

de cismaru_nicoleta in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 3119 vizualizari

 

Este un desert pe care l-am facut acum seara,e sambata si de ce sa nu mancam un desert buun si imbatatooor

 

INGREDIENTE

  • 150 gr piscoturi
  • 150 ml lichior de ciocolata
  • 50 gr mascarpone
  • 2 lg miere
  • un albus ou batut spuma
  • frisca pt ornat
  • betisoare ciocolata
  • nuci coapte in cuptor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert imbatator:

Am inmuiat piscoturile rupte in 2 in lichiorul de ciocolata unde le-am tinut pret de cateva secunde pt ca lichiorul era foarte ciocolatos

Crema mascarpone am amestecat-o cu telul bine bine alaturie de mierea de albine si de un albus de ou pana a iesit o spuma bine omogenizata

Intr-un castronel am asezat bine piscoturile peste crema mascarpone si am ornat dupa plac cu frisca,cacao,betigase cioco,nuci coapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert imbatator" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu gem