Desert la pahar, cu capsuni

de Merisor in Dulciuri, 22 Mai 2013 | 7472 vizualizari

 

Rapid, bun si de efect, atat pot spune de acest desert.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr capsuni
  • 250 ml frisca lichida
  • 500 ml lapte
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare(pentru crema)
  • 5 linguri zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar, cu capsuni:

Mai intai spalam bine capsunile si le curatam de codite. Pastram cateva cu codite pentru ornat.

Le punem la scurs, apoi le asezam intr-un bol si presaram 2 linguri de zahar peste ele si zaharul vanilat. Le lasam asa la odihnit pana pregatim restul ingredientelor.

Batem frisca spuma cu ajutorul mixerului.

Laptele il punem la fiert cu 3 linguri de zahar si un varf lingurita de sare.

Intr-un vas amestecam putin lapte rece cu budinca de vanilie, apoi amestecam treptat cu laptele fiert(caldut, sa nu o oparim) si punem pe foc moale mestecand continuu pana se ingroase. Lasam la racit acoperind vasul cu folie sa nu prinda crusta.

Punem capsunile in blendetr si le mixam.

Asezam in pahare in felul urmator: crema de vanilie jos, capsunile mixate la mijloc si deasupra frisca. Ornam cu capsunile ramase si dam la rece sau servim pe loc.

Este yummy, yummy!

TIPS-URI

1

Daca sunt acrisoare capsunile se pot mixa impreuna cu un topping de capsuni sau de altceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar, cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert rapid cu capsuni