Desert negresa vegana cu unt de arahide

de mimmi in Vegan / Raw vegan, 12 Mar 2019 | 6590 vizualizari

 

Retete de post creative.

 

INGREDIENTE

  • 380 g banane decojite (3 banane mari)
  • 90 g unt cocos
  • 50 g zahar sau 2 linguri miere
  • 30 g cacao
  • 75 ml lapte de soia
  • 150 g faina
  • +2 linguri unt de arahide
  • 1 lingurita unt cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa vegana cu unt de arahide:

Intr-un bol incapator, pisam bananele cu furculita. Adaugam 90 g unt cocos topit, zaharul, laptele si cacao. Mixam pana se incorporeaza totul. Adaugam 150 g faina alba cernuta si mixam din nou pana incorporam si faina. Daca cumva compozitia este foarte groasa mai adaugam 1-2 linguri lapte. Ungem o tava de yena cu putin unt, presaram cacao si turnam compozitia de mai sus. Topim 1 lingurita unt de cocos pe care il amestecam cu 2 linguri unt de arahide. Adaugam in fir subtire topping-ul peste prajitura si dam la cuptor pentru cca 30 de minute, pana incepe sa se dezlipeasca de marginile tavii. O lasam la racit dupa care o putem servii *Va rezulta o prajitura densa, umeda si nu foarte dulce.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Daca doriti prajitura sa fie mai dulce mariti cantitatea de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa vegana cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Esenta de vanilie facuta in casa