Desert pasca cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute

de Oana in Slow Cooker, 22 Apr 2019 | 3975 vizualizari

 

Super pufoasa si absolut delicioasa! Sa faceti si voi! Iese foarte bine si la cuptor, dar la slow cooker iese mai umeda cumva si foarte pufoasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci 
  • 150 g smantana grasa 
  • 4 oua 
  • 200 g ciocolata topita 
  • 150 g zahar 
  • 100 g faina 
  • 1 lingurita praf de copt 
  • 1 praf de sare 
  • 2 lingurite vanilie 
  • 50 g fulgi de ciocolata 
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala bio
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute:

  • Mixeaza albusurile cu un praf de sare si cand incep sa se intareasca adauga zaharul si mixeaza pana obtii o bezea.
  • Amesteca intr-un alt bol branza de vaci cu smantana, galbenusurile, ciocolata topita si racita putin, vanilia si coaja de portocala.
  • Amesteca faina cu praful de copt si adaug-o in bolul cu branza.
  • Amesteca cu un tel pana se incorporeaza.
  • Adauga apoi bezeaua de albusuri si amesteca leger, de jos in sus cu o spatula.
  • La final presara fulgii de ciocolata si mai amesteca putin.
  • Pune hartie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot DuraCeramic 6l Saute.
  • Rastoarna compozitia de pasca si pune capacul.
  • Seteaza modul High pentru 2 ore si 30 de minute.
  • In timpul coacerii verifica sa nu curga aburii formati de pe capac peste prajitura. Poti sterge rapid cu niste servetele de hartie.
  • Cand programul s-a terminat scoate cu grija pasca cu tot cu hartie de copt si las-o pe un gratar sa se raceasca.
  • Decoreaza cu fulgi de ciocolata si fructe de padure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca cu ciocolata