Desert pentru Diaconta

de gaby_duceag in Dulciuri, 27 Iul 2011 | 2430 vizualizari

 

Stiu ca nu-i un desert demn de Dia, stiu ca e muuult prea simplu pentru cat de complicata e ea :))) dar cand vrei spontaneitate...faci cu ce ai la indemana :)))). Multi ani alaturi de noi, Dia, la implinirea unui an de bucataras. Mi-esti draga rau, rau.

 

INGREDIENTE

Ai nevoie doar de capsuni si crema.
  • Crema:
  • 100 gr unt
  • 100 gr frisca
  • o lingura zahar pudra
  • un plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pentru Diaconta:

-mixezi untul spuma

- mixezi frisca

-adaugi zaharul , mixezi, apoi incorporezi lingura cu lingura frisca  si zaharul vanilat.


- asezi pe farfurioare pentru desert, alternativ, crema si capsuni.


Pofta buna!

 

COMENTARII (91)

diaconta 1

25.09.2013, 17:59

Cleme,ma iubeste cred ca mai mult decat ma iubesc eu pe mine

babi5 1

25.09.2013, 19:25

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 15:33

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04