Desert prajitura cu blat de nuca, foi de napolitana si caramel

de Merisor in Prajituri, 26 Mai 2014 | 205240 vizualizari

COMENTARII (71)

gaby_duceag 1

27.05.2014, 07:43

ooooo, ce prajituuuuura!
neatza buna!!

Merisor 1

27.05.2014, 07:54

Multumesc, Sidy! te tzuc cu drag!

Merisor 1

27.05.2014, 07:54

Neatza, Gaby!

dantes 1

27.05.2014, 08:35

Delicioasa!

anca_rm 1

27.05.2014, 08:39

o punem la favorite ca arata prea bine , cred ca a fost foarte buna

Luckycake 1

27.05.2014, 09:40

ar merge de miniune la cafeluta mea

mihaelalalala 1

27.05.2014, 10:33

o bunatate de prajitura

- Andreea - 1

27.05.2014, 10:34

mihaelar63 1

27.05.2014, 11:58

Eu o pot servi si fara cafea

Merisor 1

27.05.2014, 12:41

Va servesc cu drag, cu cafea, fara cafea, cum vreti voi

aalliinnaa07 1

27.05.2014, 13:47

De cand asteptam eu reteta la prajitura asta!

mirela0911 1

27.05.2014, 15:06

super arata! bravo!

Merisor 1

27.05.2014, 15:07

Multumesc, fetelor!

simonacallas 1

27.05.2014, 17:54

Ciocolata, caramel si nuca - o combinatie totala Brava

Merisor 1

27.05.2014, 18:33

Multumesc, Simona!

Xandrinne 1

01.06.2014, 18:57

Vai, dar faina mai e!!

MonaMimi 1

18.11.2014, 18:16

delicioasa

Andyalexandra13 1

05.12.2014, 00:57

Buna imi spuneti si mie va rog dimensiunile tavi pentru blat multumesc e super prajitura

Merisor 1

05.12.2014, 06:10

Andyalexandra, am folosit o tava de 27/34 cm, cam de dimensiunea foii de napolitana.
Nu stiu cum am omis sa trec dimensiunea tavii, imi cer scuze!

Sidy 1

11.02.2015, 12:59

O minunatie de prajitura, pe care am sa o fac la...Paste !Multumesc de idee !

katty 1

16.12.2019, 19:41

Vai ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine, frisca si ciocolata