Desert prajitura cu rubarba, capsuni si branza de vaci

de Catalina L in Retete diabetici, 22 Iun 2019 | 3198 vizualizari

 

Stiti ca-mi plac deserturile cu branza de vaci. 😊.
Am adaptat aici reteta Budinca cu branza si  mere caramelizate si am facut-o cu rubarba , capsuni si indulcitor natural.
O reteta ideala pentru diabetici sau pentru cei care tin o dieta low carb.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/06/prajitura-cu-rubarba-capsuni-si-branza.html

 

INGREDIENTE

Pentru rubarba:

  • 20 g de unt
  • 2 tije de rubarba - 200 gr curatata
  • 2 linguri de indulcitor érythritol (sau 3 linguri de zahar)

Pentru branza:

  • 500 gr de branza cremoasa de vaci 40%
  • 50 gr de indulcitor natural érythritol (puteti pune 70 gr de zahar)
  • 2 oua
  • 10 gr de faina fara carhohidrati Szafi ( puteti pune faina normala)
  • cateva picaturi de aroma naturala de vanilie

8 capsuni

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu rubarba, capsuni si branza de vaci:

Curatati rubarba cu un cutit si taiati-o in bucatele lungi de 2-3 cm .

Incalziti untul intr-o tigaie , puneti rubarba si indulcitorul sau zaharul.

Gatiti 5 minute si lasati sa se raceasca.

Incalziti cuptorul la 180°C.

Amestecati branza cu ouale, faina, zaharul si vanilia.

Adaugati rubarba racita, 6 capsuni taiate in 4 si amestecati (pastrati cateva bucatele de rubarba si 2 capsuni pentru decorul final).

Turnati in forma unsa si tapisata cu hartie de copt pe fund.

Varsati compozitia cu branza si decorati cu rubarba si capsuni.

Coaceti in jur de 40 minute. Scoateti si lasati sa se raceasca inainte de a scoate din forma.

Serviti-o rece sau calduta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu rubarba, capsuni si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu lemon curd si jeleu de fructe cu Green Sugar