Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert

de mirela0911 in Prajituri, 12 Iun 2011 | 2658 vizualizari

 

Foaaaaarte bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cup biscuiti zdrobiti
  • 100 g unt topit
  • 250 g branza de vaci
  • 300g lapte condensat dulce
  • 1 cup piure de capsune
  • cateva capsune intregi
  • 1/2 cup suc lime
  • 250g frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert:

Biscuitii zdrobiti se amesteca cu untul topit si se pun intr-o tava de 23x33cm. Se apasa amestecul bine pe fundul tavii si se da la rece.

Se mixeaza branza cu laptele condensat. Se adauga piureul de capsune si sucul de lime si se mixeaza mai departe. Capsunele intregi se spala si se curata si se taie in feliute mai mici. Se adauga peste crema de branza si se amesteca.

Frisca se bate dupa care se amesteca usor cu cealata compozitie. Se toarna peste crusta si se da la congelator pt 6 ore. 

Inainte de a fi servit se lasa la temperatura camerei pt cca 15 minute.

Delicios si racoros!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert-0
Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert-1
Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert-2
Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert-3
Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert-4
Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert-5
Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert-6
Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert-7

COMENTARII (62)

Bayram

Bayram 1

18.06.2011, 15:46

Arata super!

mirela0911

mirela0911 1

19.06.2011, 11:19

cris

mirela0911

mirela0911 1

19.06.2011, 11:19

Bayram multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!