Desert rapid cu biscuiti

de - Andreea - in Prajituri, 2 Aug 2013 | 53090 vizualizari

 

Desertul perfect pentru zilele calduroase de vara: un desert fara coacere cu biscuiti si budinca!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti simpli
  • 1 l lapte
  • 1 plic budinca ciocolata
  • 1 plic budinca vanilie
  • 4 linguri zahar

Pentru ornat:

  • frisca
  • ciocolata rasa ( alba si neagra)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid cu biscuiti:

Prima data facem budincile, deoarece au nevoie de timp pentru a se raci.

Punem intr-o craticioara praful de budinca de ciocolata, 2 linguri rase de zahar si putin cate putin adaugam laptele, amestecand in continuu. Punem pe foc mic, lasam 5 minute amestecand in continuare pana ce compozitia se ingroasa. Oprim focul si lasam sa se raceasca.

La fel procedam si cu budinca de vanilie.

Invelim o tava patrata cu folie alimentara si asezam un strat de budinca de ciocolata. Apoi asezam un strat de biscuiti peste care punem un strat de budinca de vanilie. Terminam cu un strat de biscuiti.

Invelim cu folie si dam la frigider pana cand prajitura se intareste integral.

Cand e gata, dam la o parte folia de plastic, punem o tava deasupra si cu o miscare ferma si rapida rasturnam prajitura.

Ornam cu frisca si ciocolata rasa.

Se pastreaza mereu la frigider!

 

TIPS-URI

1

Biscuitii nu se insiropeaza!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca betiva