Desert rapid cu branza kwark si biscuiti

de rivka in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 8187 vizualizari

COMENTARII (23)

Ina 1

04.08.2010, 17:27

delicios!

rivka 1

04.08.2010, 17:29

da e super bun...a fost ca s-a terminat urgent.
merci mult ina

Ina 1

04.08.2010, 17:32

rivka

lia maria 1

04.08.2010, 17:34

ce bine arata si daca zici ca s-a terminat urgentimi inchipui ce gust a avut

madi_marin 1

04.08.2010, 17:35

super arata.... spune-mi mai multe te rog despre branza asta....

Dana Cristea - pusikmea 1

04.08.2010, 17:36

silvi0ara 1

04.08.2010, 17:38

Ce bine arata.Inteleg ca s-a terminat repede.

Miha 1

04.08.2010, 17:57

Super!

Rocsi 1

04.08.2010, 18:07

dak s-a terminat e clar nu trebuie sa cerem..doar sa privim sau sa ne facem

ela 1

04.08.2010, 18:49

sa imi fac?ca tare bine suna reteta ta....

epurasha2bb 1

04.08.2010, 19:09

ce bine arata!5f!

Julie 1

04.08.2010, 19:54

Foarte bun cred ca a fost!

mena29 1

04.08.2010, 20:19

Vreaaaauuuu

Laly 1

04.08.2010, 20:31

Ce culoare frumoasa,vreau si eu o feliuta

Bucataras Medi 1

04.08.2010, 20:43

ne amagesti cu poza si ne faci sa salivam,da?...............ma inarmez cu 5 furci si plec la atac...............

rivka 1

04.08.2010, 21:24

madi marin kwarkul este o branza foarte fina , in franceza este vb despre FROMAGE FRAIS....
http://en.wikipedia.org/wiki/Quark_(cheese)

am gasit un link unde poti vedea mai bine, daca nu o gasesti o poti inlocui cu branza de vaci cred ca iese si mai buna.

rivka 1

04.08.2010, 21:25

multumesc la toate, haideti la o portie virtuala, tot ce e cu branza e fff bun asta-i adevarul...

Teo 1

04.08.2010, 22:19

Rivka , bine ca ai prezentattortul deja taiat, vazandu-l zici: ''gata , il incerc'' !bravo !

Corinuta 1

05.08.2010, 00:06

5 furcu!

nadina73 1

05.08.2010, 01:09

deci am ajuns si la desertportie dubla va roglas 5 f

gaby_duceag 1

05.08.2010, 09:06

Rivkooo, cu asta m-ai mai innebunit odata

elena1988 1

08.02.2011, 13:55

adry88 1

03.06.2011, 21:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello