Desert rapid cu mascarpone si mousse de mere

de Cris2711 in Dulciuri, 9 Feb 2013 | 6195 vizualizari

 

Cateodata nu avem nici timpul,nici cheful necesar de retete complicate,pentru aceste zile fac deserturi rapide.Unul dintre ele il prezint aici:)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. Mascarpone
  • 250 gr. branza de vaci
  • 550 gr. mousse de mere
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 50 gr. zahar pudra
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • 1 zahar vanilat
  • 5 piscoturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid cu mascarpone si mousse de mere:

Intr-un castron se pun: mascarponele,branza de vaci,250 gr. mousse de mere,sucul de lamaie,zaharul pudra si zaharul vanilat.Se amesteca bine cu mixerul,circa 5 minute,pana se formeaza o compozitie cremoasa.

Piscoturile se zdrobesc bine.

Se iau pahare sau cupe de sticla in care se pune un strat de crema,un strat de mousse din restul de 300 gr.

Apoi se preseaza piscoturi sfaramate,din nou un strat de crema un strat de mousse,iar deasupra un strat de crema,se orneaza din nou cu piscoturi sfaramate si se decoreaza cu fructe dupa dorinta fiecaruia.

Cand sunt cupele gata pregatite se dau la rece,pentru circa o ora.

Apoi se seveste.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid cu mascarpone si mousse de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Cris2711 1

10.02.2013, 11:29

Sidy iti multumesc de aprecieri,dau cu mare drag

Mirela_Tilvescu 1

10.02.2013, 14:18

Vreau si eu,imi place cum arata!

Cris2711 1

10.02.2013, 15:36

Mirela,cu placere

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gustare rapida