Desert simplu la pahar by me

de Adele in Dulciuri, 18 Mai 2014 | 4057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Crema :
  • 500 ml lapte.
  • 2 oua.
  • 80 gr zahar.
  • 1 esenta vanilie.
  • 3 linguri faina.
  • Biscuiti simpli :
  • 10-12 bucati
  • Decor: frisca.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert simplu la pahar by me:

Crema: intr-o oala punem pe foc laptele si esenta de vanilie,intre timp intr-un vas amestecam ouale cu zahar si faina pana obtinem o compozitie cremoasa.Luam cateva linguri de lapte cald si  punem peste compozitie ,amestecam bine dupa care turnam totul in oala si dam flacara la foc mic,amestecam in continu pana se ingroasa.Lasam la racit pentru cateva minute.
Pregatim paharele(puteti folosi si cupe de inghetata etc.) .Luam biscuiti si incepem sa-i rupem bucatele punem in fiecare pahar cate 1 biscuite ,dupa care turnam crema cateva linguri ca sa acoperim biscuiti ,continuam sa facem straturi pana terminam crema si biscuitii.
Deasupra ornam cu frisca si dam la rece pentru cateva ore

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte tipuri de crema (de ciocolata,crema caramel,crema cu gust de cafea)chiar si cele cumparate.

2

Puteti folosi si fructe (de ex capsuni,banane).

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert simplu la pahar by me" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Adele 1

19.05.2014, 12:18

Rocsi

laura_n 1

19.05.2014, 17:08

ce mult imi plac deserturile astea la pahar, le ador!

Adele 1

19.05.2014, 17:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar cu cus-cus si gutui