Desert tort Tiramisu

de Adele in Torturi, 20 Mar 2021 | 3014 vizualizari

 

De cateva ori m-am jucat cu aceasta varianta ,ce pot zice ca este destul de raoida si delicios :D

 

INGREDIENTE

  • U1pachet piscoturi.
  • 500 gr mascarpone.
  • 3 oua.
  • 100 gr zahar.
  • esenta vanilie.
  • 200 ml cafea solubila.
  • 2 linguri cacao .
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort Tiramisu:

Se incepe cu pregatirea cremei, pe baie de aburi se mizeaza ouale cu zahar ,pana devin spuma si se topeste zaharul. 

Intr-un bol se amesteca mascarponele cu esenta de vanilie ,treptat se incorporeaza compozitia de oua ,se mixeaza totul bine . Intr.o tava rortunda se aseaza piscotile taiate la jumatate daca sunt prea mari jur in prejur ,dupa care se pun piscoturi insiropate in cafea formand primul strat ,se adauga jumatate de crema si din nou piscoturi insiropate in cafea ,se acopera cu restul de crema ,se da la rece cateva ore ,se poate pune si in congelator .

Reteta este rapida si fara prea multe complicati dar gustul este delcicios ,cand se serveste totul se pudreaza cu cacao amara.


TIPS-URI

1

In alternativa puteti amesteca cafeau cu lichior .

2

Sau varianta pentru copii lapte si cacao .

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "Inimi de cristal"