Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Sosuri, 18 Mar 2015 | 4886 vizualizari

 

Scoate in evidenta aroma sfeclei cu mici influente mediteraneene. Branza Haloumi prajita, alaturi de niste crutoane aromate, grisine sau nachos este tot ceea ce ai nevoie in materie de gustare sanatoasa intre mese. Iar blenderul Oster iti vine in ajutor. Astfel vei putea realiza extrem de repede acest preparat, tocat pana la perfectiune, ca tu sa te bucuri de toata plinatatea gustului dulce acrisor al sfeclei.

 

INGREDIENTE

  • sfecla rosie proaspata – 5 buc
  • smantana de gatit – 200 ml
  • usturoi – 2 catei
  • hrean cu smantana la borcan – 1/2 borcan mic
  • grisine – 1 pachet
  • menta proaspata – 4-5 frunze
  • sare si piper alb dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster:

Spalati, curatati si taiati cuburi sfecla rosie.apoi puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru 2 ore si jumatate. Scurgeti 80% din apa si mixati-o in blenderul Oster Reversible cu smantana de gatit, menta, sare si piper dupa gust.

Adaugati-o inapoi pe foc si amestecati timp de 2-3 minute.

Serviti cu hrean, smantana si grisine.  

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Lau 1

29.03.2015, 09:43

Ina 1

29.03.2015, 09:49

ne place mult sfecla, in orice conbinatie. Am trecut reteta la favorite, ca-mi suna bine

vasimur 1

24.12.2019, 21:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Suc natural de portocale cu grefruit