Discuri cu capsuni

de Andreea Caroline in Dulciuri, 4 Iul 2013 | 877 vizualizari

 

Bune,fragede si aromate.
In gradina mea inca se fac capsunile :) ... si mai gasesc cateva si pentru dulciuri.Restul le ''fura'' micutii ;)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri ulei
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 1\2 cana zahar
  • 1 virf sare
  • zahar pudra
  • capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Discuri cu capsuni:

Se amesteca laptele caldut cu zaharul si virful de sare.Zaharul trebuie sa se topeasca.

Se adauga apoi uleiul ,drojdia si 2-3 linguri faina.Se amesteca si se lasa la dospit 5 minute.

Se pune faina untr-un castron si adaugam drojdia.Se framanta bine aluatul.Se acopera si se lasa la dospit pina cind si-a dublat volumul.

Se intinde aluatul si cu ajutorul unui pahar fosrmam discuri.Ornam discurile cu capsuni si dam la cuptorul incins la 180 grade pina ce discurile se rumenesc frumos pe margini.

Se scot,se lasa sa se raceasca si dupa preferinta se pudreaza cu zahar pudra.

 

RETETA IN IMAGINI

Discuri cu capsuni-0
Discuri cu capsuni-1
Discuri cu capsuni-2
Discuri cu capsuni-3
Discuri cu capsuni-4
Discuri cu capsuni-5

COMENTARII (26)

Constelatialeu 1

04.07.2013, 17:16

Ce frumoase sunt !

Panacris 1

04.07.2013, 18:37

Andreea Caroline 1

07.07.2013, 08:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04