Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor

de Bucataras Medi in Peste, 22 Apr 2010 | 15105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 buc.peste Dorada
  • -1 dovlecel
  • -2 ardei grasi
  • -cateva rosii cherry (sau rosii obisnuite)
  • 3 catei de usturoi
  • -ulei
  • -sare,
  • piper
  • -zeama de lamaie
  • -folie aluminiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor:

Se curata,se spala, se lasa la scurs pestele.
Pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei se aseaza in straturi rondele de dovlecel, rondele de rosii, fasii de ardei gras si usturoi taiat.

Peste acest pat de legume se aseaza pestele condimentat cu sare si piper.

Deasupra pestelui se mai pun cateva rondele de dovlecel, rondele de rosii, fasii de ardei gras si usturoi taiat.

Se "imbraca" pestele in folia de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 1 ora.

Cand este gata facut se scoate din cuptor, se indeparteaza folia, se scoate pe un platou si se stropeste cu lamaie.
Se serveste cald.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

epurasha2bb 1

06.11.2010, 18:55

wow, preferatul meu in top, dorada e un peste super delicios! si la cuptor iese minunat!

Bucataras Medi 1

07.11.2010, 16:53

bloof , cum a iesit dorada?..............

Bucataras Medi 1

07.11.2010, 16:54

Epu, am vazut ca ai facut si tu .....intradevar e foarte bun...............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dorada regala cu ghimbir si busuioc