Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nici nu pot explica gustul cat e de bun.....e foarte simplu de facut, dar deosebit!!!
Nu curatam pestele de solzi, doar interiorul de intestine. Intr-o tava punem dedesubt un strat generos de sare, asezam pestele deasupra si turnam deasupra restul de sare, acopetind foarte bine pestele. Apoi batucim putin sarea deasupra pestelui cu mana , la final stropim putin cu apa .
Dam la cuptorul incins la 180 grade pt cca 30-40 min. Se scoate din cuptor si la masa se curata inainte de a fi servit in farfurie de sare (spargem cu grija sarea si se va lua si pielita, ramanand pestele suculent si delicios)
Servim cu cartofi fierti sau copti in coaja. si salata
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult