Dovleac copt cu seminte de pin

de katty in Mancaruri de post, 21 Oct 2014 | 1579 vizualizari

 

Daca va place dovleacul , este o reteta de incercat . Este la fel de bun ca in varianta dulce .

 

INGREDIENTE

  • dovleac placintar taiat in felii de aproximativ 2 cm
  • sare
  • piper macinat
  • salvie uscata
  • seminte de pin
  • 1-2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt cu seminte de pin:

Spalam dovleacul si il taiem bucaele . Il ungem cu sare , piper , salvie si il stopim cu putin ulei de masline .
Asezam feliile de dovleac intr-o tava pe hartie de copt si dam tava la cuptor la foc potrivit . Cand incepe sa se inmoaie il intoarcem pe partea cealalta .
Cu 5 minute inainte de a fi gata presaram seminte de pin .

 

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

21.10.2014, 23:03

deyutzky 1

22.10.2014, 07:10

like!

Panacris 1

22.10.2014, 07:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D