Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Probabil stiti ca pana de curand nu mancam dovleac,situatie des intalnita la noi. Asta pana dragul meu de sot mi-a facut asa cum va voi descrie eu voua...Mai mancasem la gratar,dar inca totusi un intelegeam de ce erau multi asa de innebuniti dupa dovleac.Aceasta este o reteta de baza care poate fi servita drept desert,scortisoara ar fi o aditie excelenta,iar ce ramane se poate congela si folosi la un pumpkin pie.
Se pun bucatile intr-o oala.
Se amesteca putina apa cu zahar si se toarna peste bucatile de dovleac.
Se acopera oala cu capacul si se da la foc mic.
Cand s-a redus apa ,se mai face un sirop cu zahar si se toarna deasupra.
Si tot asa pana cand dovleacul e facut.
Cateodata il las sa se arda putin pe fund si are un gust caramelizat
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult