Dovleac la congelator pentru iarna

de MIUTA in Conserve, 17 Oct 2011 | 7833 vizualizari

 

Am primit de la mama sotului meu un bostan(dovleac).Acasa mai aveam un alt bostan cumparat din piata asa ca trebuia sa conserv din ei sa ma pot bucura si la iarna de aroma lor.Iarna dezghet punga cu dovleac si pot pregati placinta sau prajitura la fel de buna ca si toamna.

 

INGREDIENTE

  • pulpa de dovleac
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac la congelator pentru iarna:

 Dovleacul se curata de coaja,se da pe razatoarea mare sau pe robot si se pune la calit in ulei.

Se adauga zahar dupa gust si se lasa la calit 10-15 minute.

Se da la rece iar cand s-a racit se pune in pungi si se depoziteaza in congelator.

Se poate pastra si in borcane dar trebuie sterilizate de doua ori cate 10 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

Dovleac la congelator pentru iarna-0
Dovleac la congelator pentru iarna-1
Dovleac la congelator pentru iarna-2
Dovleac la congelator pentru iarna-3
Dovleac la congelator pentru iarna-4
Dovleac la congelator pentru iarna-5
Dovleac la congelator pentru iarna-6

COMENTARII (7)

Bucataras Medi 1

17.10.2011, 21:27

ce idee minunata...............

LUK 1

18.10.2011, 15:56

MIUTA 1

21.10.2011, 12:22

Multumesc frumos tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04