Dovleac la steamer

de Mitinita in Mancaruri de post, 14 Feb 2011 | 4337 vizualizari

COMENTARII (18)

aziz 1

14.02.2011, 09:38

nu ma omor dupa dovleac dar apreciem munca altora

Mitinita 1

14.02.2011, 09:40

oh nici eu nu ma omoram,dar imi place mult acuma!

cismaru_nicoleta 1

14.02.2011, 09:49

mi-e dor de placinta de dovleac facuta de mama

Mitinita 1

14.02.2011, 09:53

lasa ca mai e putin si vii acasa

lia maria 1

14.02.2011, 10:24

tare mult imi place dovleacul, dar ideia cu stiamer-ul e super faina am sa incerc si eu

MotanLaOale 1

14.02.2011, 10:52

bun dovleacul

DIANA B 1

14.02.2011, 11:08

Dovleac , adica bostan , adica eu ce sa fac ... nu l-am ales eu ( de nume vb , doar pe purtator )

Mitinita 1

14.02.2011, 12:08

onesta,daca ii ziceam bostan va mai uitati careva pe reteta sau daca ii ziceam pumpkin iar vi se incalcea limba

DIANA B 1

14.02.2011, 12:19

eu ma uitam , iar daca-o denumeai PUMPKIN , toti/toate se uitau , c-asa-i zicea BANDI , desteptei lui de fata

Mitinita 1

14.02.2011, 12:40

onesta asa-s alintati copii in america,ce-ar fi sa le zicem si noi "bostanelu' mamii" sau "bostanu' lui tata"

Cris2711 1

14.02.2011, 17:40

Mitinita 1

14.02.2011, 18:50

cris

RuxyRux 1

14.02.2011, 19:12

Vreauuuuuu si eu Miti...ti-l mai admir o data

Mitinita 1

14.02.2011, 19:22

ruxy

MIUTA 1

14.02.2011, 19:37

Si eu vreau

LUK 1

14.02.2011, 21:07

tare frumos l-ai aranjat..

Mitinita 1

14.02.2011, 22:25

miuta,se mareste clubul dovlecelelor
luk

elena1988 1

16.02.2011, 19:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac, dovlecel, migdale si nuca