Dovleac umplut

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 7 Noi 2015 | 724 vizualizari

 

Pentru Saptamana barbatilor care gatesc!

Ce poate fi mai potrivit acum? Un dulce sanatos, gustos, usor si repede de pregatit!

 

INGREDIENTE

  • un dovleac placintar
  • 100 gr stafide
  • 100 gr miez de nuca
  • o lingura cu zahar
  • cateva visine sau alte fructe ce va par potrivite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut:

Dovleacul se spala, se taie in jumatate si se curata de seminte.

Miezul de nuca, stafidele si visinele se amesteca cu zaharul.

Dovleacul se umple cu amestecul de nuca, stafide si visine.

Se asaza intr-un vas termorezistent si se coace pana este bine patruns.

Se serveste cald. Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi migdale sau combinatii de fructe uscate dupa gust.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dovleac umplut 411286
retete culinare - Dovleac umplut 411287
retete culinare - Dovleac umplut 411288
retete culinare - Dovleac umplut 411289
retete culinare - Dovleac umplut 411290
retete culinare - Dovleac umplut 411296
retete culinare - Dovleac umplut 411298
retete culinare - Dovleac umplut 411299
retete culinare - Dovleac umplut 411300
retete culinare - Dovleac umplut 411304
retete culinare - Dovleac umplut 411305
retete culinare - Dovleac umplut 411306
retete culinare - Dovleac umplut 411307
retete culinare - Dovleac umplut 411308
retete culinare - Dovleac umplut 411309
retete culinare - Dovleac umplut 411310
retete culinare - Dovleac umplut 411311

COMENTARII (17)

simona72 1

08.11.2015, 09:37

Gherca Daniela 1

08.11.2015, 10:31

miki_a 1

09.11.2015, 16:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D