Dovleac umplut cu branza

de simona72 in Cook and smile, 31 Oct 2013 | 3400 vizualizari

 

Este un alt experiment cu dovleac...mi-a ramas o bucata de dovleac de la musaca si nu puteam sa-l arunc sau sa-l bag asa simplu in cuptor...asa ca am incercat cu branza...mie mi-a placut..

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de dovleac placintar
  • 1 ou
  • 2 linguri branza dulce
  • 1-2 feliute cartof pe jumatate fiert
  • 1-2 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut cu branza:

Bucata de dovleac este cea ramasa de la musaca, este o parte de dovleac in care au stat semintele, deci are gaura si este numai bun de umplut. Feliutele de cartof se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, se adauga branza, oul, zaharul si se amesteca toate. Cu acesta compozitie se umple gaura de la dovleac, iar deasupra se stropeste cu putin ulei de masline. Se da la cuptorul incins la 180 grade pt 20-30 minute. Se serveste cald. Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

se poate face atat dulce cat si sarat

2

puneti zahar in functie de cat il doriti de dulce...eu am mai pus o lingurita de miere deasupra

RETETA IN IMAGINI

Dovleac umplut cu branza-0
Dovleac umplut cu branza-1
Dovleac umplut cu branza-2
Dovleac umplut cu branza-3
Dovleac umplut cu branza-4
Dovleac umplut cu branza-5
Dovleac umplut cu branza-6
Dovleac umplut cu branza-7
Dovleac umplut cu branza-8
Dovleac umplut cu branza-9
Dovleac umplut cu branza-10

COMENTARII (22)

abstract01 1

15.12.2013, 15:24

babi5 1

26.11.2014, 20:31

babi5 1

15.12.2014, 07:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41