Dovlecei, ardei, gogosari, rosii umplute in vas roman

de kamy in Mancaruri cu carne, 18 Oct 2010 | 3006 vizualizari

 

Puneam si gulii dar nu am gasit azi in piata

 

INGREDIENTE

  • 3 gogosari mici
  • 3 ardei mici
  • 3 rosii
  • 2 dovlecei
  • 4oo gr.carne tocata
  • orez
  • bulion sau pasta de rosii
  • sare,piper,zahar,faina
  • frunze de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei, ardei, gogosari, rosii umplute in vas roman:

Pregatim carnea tocata:taiem o ceapa mica marunt,spalam bine o mana de orez si le amestecam in carnea tocata,punem sare,piper si o canita de suc de rosii.

Scoatem cotorul si samburii de la gogosari si ardei,rosiile le scobim si lasam numai marginea carnoasa,dovleceii la fel si le umplem toate cu carnea tocata.

In vasul roman(eu am folosit ca baza capacul ca e mai incapator)punem ce am scos din rosii tocat marunt,un ardei si un gogosar taiate cubulete mici(eu am mai pus si o bucata de dovlecel care mi-a ramas)iar peste legumele umplute.Punem o cana de apa,1 cana de bulion,o foaie de dafin,frunze de telina,sare,piper si capacul.Bagam vasul in cuptor si aprindem focul.

Dupa 40 min scoatem vasul din cuptor,luam capacul si intr-o cana punem 2-3 ling.de faina,3 ling.de zahar,bulion si amestecam bine dupa care adaugam peste legume.introducem vasul in cuptor ptr inca 10 min fara capac.

pofta buna!

 

TIPS-URI

1

vasul roman inainte de folosire se tine in apa de seara pana a doua zi sau cel putin 3 ore

RETETA IN IMAGINI

Dovlecei, ardei, gogosari, rosii umplute in vas roman-0
Dovlecei, ardei, gogosari, rosii umplute in vas roman-1
Dovlecei, ardei, gogosari, rosii umplute in vas roman-2
Dovlecei, ardei, gogosari, rosii umplute in vas roman-3
Dovlecei, ardei, gogosari, rosii umplute in vas roman-4

COMENTARII (27)

kamy

kamy 1

06.12.2010, 17:42

Cris2711

Cris2711 1

30.01.2011, 19:33

Kamy stii ca mie imi place sa caut comorile voastre de pe la arhiva,de pe vremea cand nu eram eu pe aici si uite asa gasesc delicatese

kamy

kamy 1

03.02.2011, 01:34

cris....esti buna de ...spioana

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24