Dovlecei copti cu bacon si cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2013 | 1045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de dovlecel
  • 4 felii de bacon
  • 100 g de cascaval Delaco
  • 1 ardei iute
  • un praf de chili
  • sare dupa gust
  • 1/2 lingurita cu busuioc uscat
  • cateva fire de marar proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei copti cu bacon si cascaval:

Coacem dovleceii si prajim feliile de bacon pe o tava de aragaz, apoi ii asezam intr-un vas incapator astfel: cate o felie de dovlecel condimentata cu busuioc, sare si chili, peste care adaugam ardeiul iute taiat rondele, baconul si cascaval cubulete/ras peste acesta din urma. Dam vasul la cuptor pentru 15-20 de minute. Ii servim calzi, cu marar proaspat tocat si optional inca putin cascaval ras.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254873
retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254874
retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254875
retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254876
retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254877
retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254878
retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254879
retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254880
retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254881
retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254882
retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254883
retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254884
retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254885
retete culinare - Dovlecei copti cu bacon si cascaval 254886

COMENTARII (47)

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2013, 23:01

Rocsi

Valclaudia 1

27.08.2013, 23:48

Dya Daniela Andrei 1

28.08.2013, 09:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29