Dovlecei cu branza

de diaconta in Mancaruri de legume, 23 Mai 2011 | 2760 vizualizari

 

Iarasi m-au tentat dovleceii proaspeti de la piata si m-am gandit sa-i combin cu putina branza.Foarte buna combinatia.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • branza feta
  • branza de vaca
  • mozzarella
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza:

Dovleceii se taie fasii lungi si subtiri (ne ajutam de un curatitor pentru zarzavaturi) si rondele.Se presara putina sare si se lasa sa se inmoaie pret de cateva minute.

branza feta se amesteca cu branza de vaca si se adauga marar.Pe fasiile de dovlecel se pune putina branza si se infasoara ca un rulou.

Ouale se bat impreuna cu smantana,se adauga faina si mararul tocat marunt.

Intr-un vas de yena uns cu putin unt,se aseaza un strat din rondele de dovlecei date prin amestecul de ou.Pe marginea vasului se pun rulourile cu branza.In mijloc mai punem dovlecei rondele,acoperim cu compozitia de ou ramasa si razuim deasupra mozzarella.

Se pune la cuptor pentru 40 de minute,pana cand se rumeneste frumos deasupra.

Nu am prea avut rabdare si l-am taiat cald,deci sectiunea nu-i prea reusita.Poate voi veti avea mai multa rabdare.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dovlecei cu branza 106848
retete culinare - Dovlecei cu branza 106849
retete culinare - Dovlecei cu branza 106850
retete culinare - Dovlecei cu branza 106851
retete culinare - Dovlecei cu branza 106852

COMENTARII (17)

adry88 1

25.05.2011, 15:58

ella49 1

29.05.2011, 20:09

DIANA B 1

09.08.2011, 10:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: