Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2013 | 3972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 g branza de oaie
  • 200 g cascaval
  • 150 g kaizer
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • sare
  • piper macinat
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor:

Spalam dovleceii.Pentru ca erau tineri eu nu i-am curatat de coaja si nici de seminte.Ii dam pe razatoarea mare.
Dam pe razatoare si branza si cascavalul..
Kaizerul il taiem cubulete mici.
Taiem marunt patrunjelul.
Facem urmatorul amestec: branza,jumatate din cantitatea de cascaval,kaizerul ,patrunjelul  si ouale.Condimentam dupa gust cu sare si piper si apoi amestecam bine.
Ungem o tava cu unt apoi intindem dovleceii razuiti.Turnam peste ei amestecul de mai sus si apoi jumatatea cealalta de cascaval.ras.
Taiem rosia rondele si asezam deasupra impreuna cu cateva fire de patrunjel verde.Dam la cuptor si tinem pana cand se rumeneste frumos.
 Poate fi un mic-dejun delicios!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor 246986
retete culinare - Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor 246987
retete culinare - Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor 246988
retete culinare - Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor 246990
retete culinare - Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor 246991

COMENTARII (17)

alilianaa 1

23.07.2013, 23:11

tare bun..

Anett 1

24.07.2013, 14:13

buna buna!

babi5 1

20.08.2013, 07:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: