Dovlecei cu patrunjel a la Vero_Closca

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2010 | 1370 vizualizari

 

Sursa de inspiratie pentru aceasta reteta a fost Vero_Closca careia ii multumesc, au fost deliciosi.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei tineri
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu patrunjel a la Vero_Closca:

Se spala, se curata , se taie cubulete dovleceii si se soteaza in uleiul incins.Cand sunt usor  rumeniti se adauga usturoiul zdrobit si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa 2-3 min pe foc.Se scot apoi pe un platou , se stropesc cu zeama de lamaie  si se asezoneaza cu mult patrunjel verde taiat marunt.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dovlecei cu patrunjel a la Vero_Closca 42867
retete culinare - Dovlecei cu patrunjel a la Vero_Closca 42868
retete culinare - Dovlecei cu patrunjel a la Vero_Closca 42869

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

26.07.2010, 21:12

mmmmmmmmm.................vin la tine la masa,Sylvia..................

vero_closca 1

17.09.2010, 16:17

abia acum am venit...imi plac la nebunie!

Bucataras Medi 1

18.09.2010, 16:08

si mie..............

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55