Dovlecei grecesti

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2011 | 9981 vizualizari

COMENTARII (16)

Lau 1

02.08.2011, 16:18

interesant

aziz 1

02.08.2011, 16:28

numai bunatati acolo asa ca sigur gustos

adasev12 1

02.08.2011, 16:47

chiar f interesant imi place

alinutzika 1

02.08.2011, 16:48

arata foarte bine..

LUK 1

02.08.2011, 16:54

buni buni

Sidy 1

02.08.2011, 18:34

Grozavi de buni La Favo cu ei ca sa-i fac si eu....
Dar ai pus si semintele fierte in umplutura ? ca eu asa am inteles....

mirela0911 1

02.08.2011, 21:23

fetelor, chiar a fost bun

mirela0911 1

02.08.2011, 21:25

Sidy, da am pus si semintele doar cele care erau mai mici, ce a fost mai mare am curatat. De aceea am si zis ca ideal ar fii dovleceii mici care nu au inca semintele foarte dezvoltate

diaconta 1

02.08.2011, 23:00

ce faina reteta si eu am niste dovlecei care-si asteapta randul

Bunica 1

02.08.2011, 23:17

O mancare de vare foarte usoara

lilik 1

03.08.2011, 02:26

super reteta

MotanLaOale 1

03.08.2011, 08:10

buna buna

marcela1979 1

03.08.2011, 08:31

chiar ca i buna

divainbucatarie 1

03.08.2011, 09:08

adry88 1

03.08.2011, 17:15

bun

mirela0911 1

03.08.2011, 22:24

va multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.