Dovlecei in sos cremos de smantana

de Rux in Mancaruri de legume, 23 Noi 2010 | 1778 vizualizari

 

Yamyyy....

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • o  lingurita ulei masline
  • o ceapa mica
  • un catel usturoi
  • marar
  • sare
  • piper
  • condimente italiene( oregano, rozmarin)
  • busuioc proaspat
  • 3 linguri smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei in sos cremos de smantana:

Un dovlecel mic se pune in robot, se adauga o lingurita de ulei de masline, o ceapa mica, un catel de usturoi, marar, sare piper dupa gust, condimente italiene( oregano, rozmarin), busuioc proaspat sau pudra cum avem si mixam...apoi servim cu painica de secara si seminte bio daca avem

 

TIPS-URI

1

cine tine post nu pune inlocuieste smantana cu seminte de floarea soarelui pudra

COMENTARII (3)

Gouda 1

23.11.2010, 20:37

super

Rux 1

23.11.2010, 21:15

Gouda...ma bucur ca iti place...e ceva fff sanatos

adry88 1

28.05.2011, 17:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S