Dovlecei pane

de lacrimioara in Mancaruri de legume, 21 Sep 2010 | 4051 vizualizari

COMENTARII (15)

Laly 1

21.09.2010, 22:20

Bun venit printre cei mai de gasca bucatarasi

La Ancuta 1

21.09.2010, 22:32

Bine ai venit lacrimioara. 5 furculite pentru reteta ta

diaconta 1

21.09.2010, 22:33

buna ideea cu taiatul "pe lung" economisesti timp

Rocsi 1

21.09.2010, 22:56

bun venit,,,,sunt foarte buni

silvi0ara 1

21.09.2010, 23:00

Bun sosit.

ela 1

21.09.2010, 23:25

bun venit....si la cat mai multe retete..

jolygina 1

21.09.2010, 23:41

deliciosiii

nadina73 1

21.09.2010, 23:51

vreau si de aici ,super buni imi plac tare mult si cu usturoisuper buni deci 5 furcu

izulika 1

22.09.2010, 08:34

pffff n-am mai mancat de mult,eu mancam si vinete facute tot asa ..si bineinteles cu musdei

Ina 1

22.09.2010, 08:48

Bun venit! Vin si eu la o portie, dar imi faci un mujdei cu putin helas

Corinuta 1

26.09.2010, 00:07

lacrimioara 1

29.09.2010, 00:51

multumesc fetelor si eu ma bucur ca sant aici

nadina73 1

29.09.2010, 01:38

jolygina 1

29.09.2010, 01:47

daca dai si un mujdei de usturio ma mai bag si eu la o portie

adry88 1

30.05.2011, 20:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete cu dovlecei