Dovlecei pane...

de Andreea Caroline in Mancaruri de legume, 10 Dec 2011 | 1508 vizualizari

 

mie imi plac la nebunie,desi poza nu e prea multumitoare....

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei potriviti
  • ulei ptr prajit
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • faina
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane...:

dovleceii se spala si se taie felii.

separat batem ouale spuma,adaugam sare si piper,putin lapte si faina.

compozitia trebuie sa aiba un aspect ca de aluat de clatite,putin mai subtire.

se pune uleiul la incins si se trec  feliile de dovlecei prin aluatul de oua si se prajesc pe fiecare parte...

se scot pe un servet de hirtie pentru a inlatura excesul de ulei

sunt buni si calzi dar si reci ....

 

COMENTARII (9)

Rocsi 1

10.12.2011, 20:48

si mie imi plac dovleceii pane,in rest nu-mi place dovlecelul,dar asa da

MotanLaOale 1

10.12.2011, 22:24

buni buni

mirela0911 1

11.12.2011, 14:25

foarte buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20