Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii de 0,5 cm. Fiecare felie se aseaza pe o farfurie intinsa si se presara sare si piper dupa gust. Se lasa astfel pana ce dovleceii isi vor lasa apa (eu i-am lasat pana dimineata).
Se ia fiecare felie si se da prin faina, dupa care se pune la prajit in tigaie in ulei incins, dar nu prea mult. Eu am folosit o tigaie asa zisa din ceramica si pe care am incercat-o pentru prima oara. Sincer nu m-a dezamagit deloc si nici nu a trebuit sa folosesc mult ulei.
Dupa ce se prajesc pe ambele parti se vor scoate intr-un vas tapetat cu prosop de hartie pentru a-si lasa uleiul in exces, daca este cazul.
Se servesc cu rosii si castraveti, fiind astfel un preparat usor de post.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult