Dovlecei pane cu sos de branza

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2014 | 14933 vizualizari

 

Simplu, usor de pregatit si un gust deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei subtiri
  • un ou
  • 3-4 linguri faina
  • 3-4 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sosul de branza:
  • 1/2 cutie ceva fin cremos Delaco
  • 1/2 pahar mic de iaurt grecesc
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura marar proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu sos de branza:

Dovleceii se taie pe lungime in felii subtiri. Se aseaza pe o farfurie si se presara sare, se lasa sa stea 10 minute.

Intre timp se bate oul si se amesteca cu faina si laptele pana se obtine o crema groasa ca o smantana, se adauga sare si piper.

Dovleceii se scurg de apa lasata si se sterg cu prosoape de hartie. Se dau prin amestecul de ou si faina si se prajesc in ulei incins. Se intorc pe ambele parti pana se fac aurii si se scot pe prosoape de hartie ca sa se scurga de ulei

Sosul de branza se prepara foarte usor, se amesteca crema de branza Delaco cu iaurtul grecesc, se rade usturoiul deasupra si se adauga mararul tocat. Se amesteca usor toate ingredientele si se potriveste de sare.

Se servesc dovleceii cu crema de branza si am presarat deasupra si cativa germeni de ridichi, o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta de iarna