Dovlecei picanti cu carnaciori oltenesti

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 2547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei tineri
  • 4 carnaciori oltenesti
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 capatana usturoi
  • chilli
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei picanti cu carnaciori oltenesti:

se spala si se taie in sferturi dovleceii.se pun intr-un vas mai adanc si se amesteca cu usturoiul zdrobit,sare,piper,cimbru,chilli si ulei.se aseaza intr-un vas termorezistent,se pun si carnaciorii taiati in bucatele de aproximativ 2 cm si se da tava la cuptor pt 30 minute.

sunt perfecti pt o cina usoara!

pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Dovlecei  picanti cu carnaciori oltenesti-0
Dovlecei  picanti cu carnaciori oltenesti-1
Dovlecei  picanti cu carnaciori oltenesti-2
Dovlecei  picanti cu carnaciori oltenesti-3
Dovlecei  picanti cu carnaciori oltenesti-4
Dovlecei  picanti cu carnaciori oltenesti-5

COMENTARII (9)

Roxana 1

17.05.2010, 11:18

as vrea si eu niste carnaciori , nu ma prea omor cu dovleacul

Bucataras Medi 1

17.05.2010, 17:55

imi plac si dovleceii si carnaciorii oltenesti.............o combinatie reusita................5 furcu............

nadina73 1

17.05.2010, 23:22

si eu pun 5 furcu primesc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04