Dovlecei rotunzi umpluti

de mimmi in Pui, 14 Mar 2012 | 4106 vizualizari

COMENTARII (15)

simo_brkic 1

14.03.2012, 16:12

P

MIUTA 1

14.03.2012, 16:32

Tare frumos si tentant preparatul
Musai sa fac si eu,imi place

bucatarimcudiana 1

14.03.2012, 17:05

foarte bine arata, bun de tot

ionela2682 1

14.03.2012, 17:14

Lau 1

14.03.2012, 17:55

fain arata

VERONICA2607 1

14.03.2012, 18:17

ce simpatic e...si sunt sigura ca si bun

Rocsi 1

14.03.2012, 19:19

mamaieelena 1

14.03.2012, 19:23

super

MotanLaOale 1

14.03.2012, 19:33

elucubratiiculinare 1

14.03.2012, 20:07

o mâncărică minunată

Aurelia 07_07 1

14.03.2012, 20:42

Cred ca este tare bun

iry-gabriela 1

14.03.2012, 20:52

super bun

madi_marin 1

14.03.2012, 21:44

ce de efect sunt... si faina ideea cu cus-cus-ul...

susu 1

11.05.2012, 17:19

mimmi ce frumos e manca-l-as eu pe el

susu 1

02.07.2012, 13:48

nu vrei sa stii ca am salvat reteta mai demult si astazi am fost in piata dupa corcoduse coapte pt gem si am gasit dovlecei dastia verzi, frumosi , mi-am amintit de reteta si asa am si luat vreo 4-6, acum am recautat-o si maine trec la treaba

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti la cuptor