Dovlecei si vinete la gratar

de mihaelalalala in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2014 | 1852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 2 vinete
  • ulei de masline
  • otet de mere
  • usturoi
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei si vinete la gratar:

- Coacem dovleceii si vinetele pe gratar 

- Dupa ce s-au racit incepem le condimentam

- Punem intr-un castron un strat de dovlecei si vinete (jumate vinete, jumate dovlecei), un pic de ulei de masline, sare, otet si cateva feliute de usturoi (dupa gust)

- Procedam in acelasi mod si cu celelalte straturi de dovlecei si vinete

- Dam la frigider peste noapte dupa care pot fi serviti

 

RETETA IN IMAGINI

Dovlecei si vinete la gratar-0
Dovlecei si vinete la gratar-1
Dovlecei si vinete la gratar-2
Dovlecei si vinete la gratar-3
Dovlecei si vinete la gratar-4
Dovlecei si vinete la gratar-5
Dovlecei si vinete la gratar-6

COMENTARII (11)

laura_n 1

07.05.2014, 13:17

imi plac! un pont: zdrobeste usturoiul, in loc sa il tai rondele!

mihaelalalala 1

07.05.2014, 13:35

Multumesc Laura! O sa in cerc data viitoare

mihaelalalala 1

07.05.2014, 13:36

incerc*

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04