Dovlecei umpluti

de Laly in Porc, 3 Iun 2012 | 6036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1500 gr carne tocata
  • 3 cepe
  • 1 ceasca cu orez
  • 2-3 rosii ( pentru capacele)
  • 4-5 dovlecei mai mici
  • sare,piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 3 linguri cu pasta de tomate
  • 3 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Intr-un castron punem carnea tocata. Spalam orezul, il scurgem bine  si il adaugam peste carne. Tocam ceapa marunt si o calim in ulei pana devine sticloasa. Dupa ce s-a calit o adaugam peste carnea tocata. Adaugam sare si piper dupa gust. Intre timp dovleceii se curata de coaja, se taie pe jumatate si se scobesc cu o lingura. Umplem dovleceii cu amestecul de carne. Intr-o cratita mai inalta asezam dovleceii unul langa celalalt.Taiem rosiile in felii subtiri si le punem deasupra la dovlecei. Desfacem pasta de tomate in putina apa si o turnam peste dovlecei. Adaugam sucul de rosii si completam cu apa. Dam la cuptor la foc mica pana se rumenesc frumos. Servim dovleceii cu smantana.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dovlecei umpluti 165292
retete culinare - Dovlecei umpluti 165293
retete culinare - Dovlecei umpluti 165294
retete culinare - Dovlecei umpluti 165295
retete culinare - Dovlecei umpluti 165296
retete culinare - Dovlecei umpluti 165297
retete culinare - Dovlecei umpluti 165298
retete culinare - Dovlecei umpluti 165299
retete culinare - Dovlecei umpluti 165300

COMENTARII (46)

Laly 1

07.06.2012, 16:41

Gabyta pai trimite-l la mine daca-i plac,il astept

angyb 1

07.06.2012, 17:48

andreea_angelo 1

17.06.2012, 00:34

iamyy deliciosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D