Dovlecei umpluti

de Deny22 in Pui, 13 Dec 2015 | 673 vizualizari

 

Niciodata de refuzat.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 250 g carne tocata pui
  • 1 mana de orez
  • 1 cartof
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura de patrunjel
  • vegeta
  • rosii taiate cuburi - conserva
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Taiem dovleceii in jumatati si scobim miezul, scoatem cotorul si semintele din ardeiul gras si scobim rosia de miez.

Amestecam carnea tocata cu orezul, putin ulei si vegeta.

Umplem legumele de mai sus cu aceasta compozitie, taiem cartoful felii pentru a face "capacele' pentru legumele umplute.

Intr-o oala calim ceapa cu vegeta si putina sare, adaugam conserva de rosii, lasam sa scada putin si punem legumele umplute in aceasta oala si completam cu apa pana cand legumele sunt acoperite putin mai sus de jumatate.

Lasam la gatit aproximativ 40 min, potrivim de sare si vegeta si adaugam patrunjelul tocat.

Mai lasam putin pe foc - aproximativ 10 minute

 

RETETA IN IMAGINI

Dovlecei umpluti-0
Dovlecei umpluti-1
Dovlecei umpluti-2
Dovlecei umpluti-3

COMENTARII (1)

marcela1979

marcela1979 1

30.04.2016, 22:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01